Nogometaši Dinama odradili su večeras trening na Elbasen Areni, gdje ih sutra u 20:45 sati čeka prva utakmica playoffa Lige prvaka protiv skenderbeua, a uoči treninga pred novinare je izašao trener Dinama Zoran Mamić koji je izrazio zadovoljstvo što su u Albaniji, jer to znači da su blizu onoga o čemu sanjaju – skupina Lige prvaka.

“Čeka nas prvo poluvrijeme našeg dvoboja, jako respektiramo Skenderbeu i znamo da će biti teška utakmica, ali isto tako vjerujemo u svoju snagu i kvalitetu i da ćemo to pokazati i na terenu”, rekao je Mamić.

 

  • Dodao je kako momčad Skenderbeua odlično poznaju, gledali su dosta utakmica, prikupili puno informacija i poručio kako su spremni za utakmicu. “Berisha, Salihi, Škembi… Imaju puno opasnih igrača u ofenzivnom dijelu momčadi. Ponavljam, jako su dobra momčad i čeka nas teška utakmica u kojoj ćemo morati biti pravi”, naglasio je Mamić.

 

Na novinarsko pitanje koji bi rezultat sutra zadovoljio ‘Modre’, trener odgovara: “Dinamo uvijek ide na pobjedu i želimo dobiti, a tako je i sutra. Uz sav respekt prema protivniku, ali sportski je vjerovati i htjeti pobjedu. Mi smo kvalitetniji, ali to treba pokazati na terenu”.

Za kraj je poručio kako vjeruje da će stadion biti pun, a atmosfera prava. “To je privilegija za svakog sportaša”.

Komentiraj