Hula Hula

Sunčani Hvar glavno je odredište mnogih turista, upravo zbog razloga po kojem je i dobio ime, idealne klime koja broji najviše sunčanih dana. Osim očaravajuće prirode, u samom srcu Hvara smjestio se luksuzni beach bar koji je glavno središte zabave na otoku. Hula Hula Hvar je beach bar s dugogodišnjom tradicijom koji privlači mnoge turiste svojim osebujnim pristupom zabavi a uz luksuznu ponudu osigurava vrhunsku kvalitetu koja je glavni razlog dolaska mnogih. Između ostalog, nudi se i kvalitetan glazbeni sadržaj koji se pomno bira uz pomoć platforme VIBERATE koja olakšava izbor najatraktivnijih izvođača elektronske glazbe, pa se tako moglo svjedočiti nastupu Marka Knighta.

Svakoga dana nastupaju resident DJ-i, a ovo ljeto u pripremi su i specijalni eventi poput Scandinavian weeka (sedmodnevno gostovanje švedskih DJ-a), dodjela nagrade World’s finest clubs, uz event na kojem nastupaju Sia Yaragi & Faik Shakachi, uz violinu (Boris Time) i saksofon (Zac the Sax) teHedKandi kao pod-brand Ministry of Sound koji 16. srpnja te 12. kolovoza priprema event uz fantastične vokale, saksofon i londonske DJ-ice. Osim navedenih, nastupaju i Eli Rojas, resident Blue Marlin Ibize, Ressless, Digital Seekers, DJ Tonka, Lifekiss&Hoover te mnogi drugi.

Još jedan od razloga zbog kojih Hula Hula bar slovi kao jedno od najluksuznijih mjesta je mogućnost rent a boat, koja nudi nezaboravan obilazak oko otoka kako bi posjetitelji u potpunosti doživjeli ljepote sunčanog Hvara. Stoga i ne čudi što je beach bar Hula Hula uvršten u ‘’The World’s Finest Clubs” kao dio elitnih klubova.

Komentiraj

FOTO:Hula Hula
PODIJELI
- rođena u Zagrebu 1978. godine - mr.sc. međunarodnih odnosa - diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu - novinarstvom se bavi od 1999. godine - dosad je radila u Jutarnjem listu, lifestyle magazinu Story, političkome magazinu Aktual - u Nacionalu je pomoćnica glavnog urednika i piše teme iz kulture