Vukovarsko-srijemska policija privela je trojicu vukovarskih mladića u dobi od 18 do 20 godina, koje sumnjiči da su prije tri dana ispisali grafite neprimjerena sadržaja na Tržnom centru u Vukovaru

Nad tri osobe u dobi od 18 do 20 godina provedeno je kriminalističko istraživanje, a prema policijskim saznanjima postoji osnovana sumnja da su u noći sa 25. na 26. kolovoza na Tržnom centru u Vukovaru ispisivale grafite neprimjerena sadržaja, priopćeno je u petak iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Od glasnogovornika vukovarsko-srijemske policije, Domagoja Džigumovića doznaje se da su trojica vukovarskih mladića jutros predana pritvorskom nadgledniku.

Prema pisanju medija u srijedu, 26. kolovoza, na nekoliko lokala u sklopu Tržnoga centra u Vukovaru, čiji su vlasnici uglavnom građani srpske nacionalnosti, ispisani su grafiti „Ubi Srbina“, kukasti križevi, slovo „U“ i drugi grafiti neprimjerenog sadržaja.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.