Hip hop glazbenik Mladen Badovinac priča o novom albumu ‘Danas sutra’ njegove grupe The Bleet Feet (TBF), rodnom Splitu i budućim nastupima, u razgovoru za story.hr.

Album su nazvali po naslovnoj pjesmi i svakidašnjoj hrvatskoj realnosti.

“Ponajprije zato što se pjesma koja otvara album zove se ‘Danas, sutra’. Dok je materijal nastajao dugo smo se pitali kako ćemo nazvati album, a ime je isplivalo samo od sebe. U pjesmama često se spominju riječi danas i sutra, kao i nekakva atmosfera našeg života da živimo od danas do sutra, da je život toliko nesiguran da ne znaš gdje stati s nogom da te dočeka čvrsto tlo”, pojasnio je.

Na albumu okreću se temama kojima su se bavili i na prijašnjim uspješnim izdanjima.

“Riječ je o temama kojima smo se bavili i prije, ali sad na neki drugi način. To su egzistencijalistički motivi i međuljudski odnosi, u konačnici, potraga za boljim sutra, zapravo više za boljim danas”, rekao je 37-godišnji glazbenik.

U vezi s djevojkom Milenom Blažević je četiri godine.

Split je i dalje njegova nepresušna inspiracija.

“Najvažnije godine proveo sam u Splitu i nemoguće je da se odvežem od njega. On je zapisan u mom DNK-u. Tu su mi najjače emotivne veze s prijateljima i one romantične”, otkrio je.

Ljeto je grupa The Bleet Feet (TBF) provela radno.

“Odsvirali smo dogovorene koncerte, a sada slijedi i službena koncertna promocija. Nakon prve svirke u Splitu 5. rujna, dolazimo u Zagreb 24. rujna na ‘Gričevanje’. To je to, zasad. Više smo se posvetili Facebook stranici koja je zarasla u bršljan i sad smo apsolutno aktivni”, najavio je.

Komentiraj