epa05976188 Pippa Middleton arrives for her wedding ceremony at St Mark's church in Englefield, Berkshire, Britain, 20 May 2017. Pippa Middleton, the younger sister of Catherine, the Duchess of Cambridge is to marry financier James Matthews. EPA/STRINGER / POOL UK OUT

Pippa Middleton, mlađa sestra Kate, britanske vojvotkinje od Cambridgea, udala se u subotu u malom mjestu u Engleskoj okružena britanskim plemstvom i slavnim osobama među kojima kamere nisu zabilježile i djevojku princa Harryja američku glumicu Meghan Markle.

Trogodišnji princ George, treći u liniji naslijeđivanja britanskog prijestolja nakon djeda Charlesa i oca Williama pratio je zajedno sa sestrom Charlotte mladenku do oltara.

Middleton (33) udala se za financijaša Jamesa Matthewsa odjevena u dugu bijelu čipkastu vjenčanicu s izrezom u obliku srca na leđima. Stigla je u crkvu u pratnji oca u oldtimeru mašući okupljenima pred crkvom sv. Marka u Englefieldu, 80-ak kilometara od Londona.

Princ William došetao se do crkve u pratnji mlađeg brata Harryija a na vjenčanju je bio i teniski šampion Roger Federer.

Pippa Middleton na sebe je skrenula pažnju kada je kao djeveruša na vjenčanju sestre za princa Williama 2011. bila odjevena u pripijenu bijelu haljinu.

Komentiraj