Mlada pijanistička zvijezda Petar Klasan stiže iz Beča u dvoranu Lisinski u Zagrebu i zajedno sa Zagrebačkim orkestrom mladih pod vodstvom maestra Igora Tatarevića priprema koncert koji ne smijete propustiti.

Za sve one koji još uvijek nisu imali prigodu doživjeti Zagrebački orkestar mladih, koncert u srijedu 16.12. u dvorani Lisinski idealna je prigoda za susret s ovim “orkestrom s dušom”.

Jer, nakon posljednjih uspješnih koncerata i glazbene čarolije “Mozarta u vrtu” ovog ljeta u Klovićevim dvorima na Gornjem gradu u Zagrebu, u srijedu 16. prosinca ZOM priprema još jedno uzbudljivo glazbeno putovanje i pod vodstvom maestra IGORA TATAREVIĆA ugošćuje pijanističku zvijezdu svjetskoga sjaja – bečkog đaka PETRA KLASANA.

Bit će to doživljaj glazbe, izvedbe, energije i virtuoziteta. Na početku, svečana i dostojanstvena Uvertira u B-duru bečkog majstora Franza Schuberta, a potom vatromet pijanističkoga virtuoziteta u Drugom klavirskom koncertu u B-duru Ludwiga van Beethovena. U drugom dijelu još i Schubertova Peta simfonija u B-duru – u koncertnoj večeri za “čistu peticu” glazbenih impresija i doživljaja.

O solistu večeri ne treba trošiti previše riječi! Jer Klasan je pijanist “raskošnog i iznimnog talenta” (Večernji list) i garantira nezaboravno putovanje “prvom klasom” svjetskog pijanizma!

Ulaznice po cijeni od 55 kn (35 za studente, umirovljenike i osobe s invaliditetom) osigurajte na vrijeme na blagajni Lisinski ili ulaznice.hr.

Komentiraj