Ocjena 5.0/5.0 koju su na test vožnji dali britanski novinari, izvrsna je najava dolaska modela Mitsubishi L200 na hrvatsko tržište krajem 2015. godine.

Test vozači britanskog Auto Expressa bili su oduševljeni svim aspektima vožnje u novom pick-up vozilu Mitsubishi L200 te ističu da je svojim izvrsnim značajkama postavio sasvim nove standarde u kategoriji pick-up vozila. Novim dizajnom i specifikacijama daleko nadilazi običan kamionet jer, osim za komercijalne svrhe, novi model L200 lako može biti i udobno obiteljsko prijevozno sredstvo.

Mitsubishi L200 predstavlja izuzetan primjer primjene vrhunske tehnologije, neuobičajene kod izvedbe pick-up vozila. Pri tome se ponajprije ističe inovirani turbo diesel motor, ali i ugradnja materijala koji su smanjili ukupnu masu vozila čime se izravno povećala učinkovitost u potrošnji goriva. Konstruktori su pomno vodili računa o sigurnosti putnika, kao i o lakoći upravljanja te izuzetnoj okrenosti vozila, a svakako treba istaknuti udobnu i prostranu kabinu te veliki kapacitet teretnog prostora.

Komentiraj

FOTO:Misubishi
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.