MISS KOLUMBIJE NAKON INCIDENTA NA IZBORU “Mislila sam da se šali. To se moglo riješiti na tisuću drugih načina”

Miss Universe Kolumbije Ariadna Gutierrez progovorila je prvi put nakon fijaska na izboru za Miss Universe svijeta, kada je voditelj Steve Harvey krivo pročitao ime pobjednice. Kolumbijka je dobila krunu, koja joj je nakon samo nekoliko minuta oduzeta, te dodjeljena miss Filipina.

“Bila sam isključena od svega. Nisam se gotovo uopće javljala na telefon. Komunicirala sam samo sa nekoliko ljudi. Morala sam tugovati nad onim što se dogodilo”, rekla je za kolumbijski W radio.

Cijelu je situaciju na izboru za Miss Universe svijeta nazvala ‘velikom nepravdom’. “Bilo mi je jako teško, doživjela sam veliki šok. To je san za koji sam se borila, uvijek sam sanjala o tome, da budem Miss Universe. Sve je bilo jako ponižavajuće”, priča Gutierrez.

Kada se Harvey vratio na pozornicu kako bi objavio da je krivo pročitao ime pobjednice, Gutierrez kaže kako se nasmijala. “Mislila sam da se šali. Na pokusima je radio slične stvari”, sjeća se. “To se moglo riješiti na tisuću drugih načina, mogli su to napraviti sljedeći dan na press konferenciji ili putem priopćenja. Nisu reagirali na pravi način, nepravedno je što se sve odigravalo uživo, pred kamerama”, dodaje.

Sada kada se sve ‘sleglo’, Gutierrez kaže kako poslovne ponude pljušte na njenu adresu. Dobila jeveliki broj poslovnih prilika u SAD-u. “Uspjela sam ući u povijest, a to je važnije nego osvajanje titule Miss Universe”, zaključuje.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.