Ministarstvo kulture priopćilo je u ponedjeljak da ministar kulture Zlatko Hasanbegović nije povezan s objavama na trima Facebook stranicama koje su zbog toga prijavili tehničkoj službi Facebooka kao lažno predstavljanje i krađa identiteta.

Ministarstvo je u povodu objava na Facebook profilu “Ministar kulture RH dr.sc. Zlatko Hasanbegović”, na Facebook stranici “Zlatko Hasanbegović” te na Facebook grupi “dr.sc. Zlatko Hasanbegović – Grupa podrške” izvijestilo da ministar kulture “osobno nije ni na koji način povezan s objavama na navedenim stranicama te ne može snositi bilo kakvu odgovornost za sadržaj objava, kao ni za moguće zloporabe”.

Objave na tim stranicama prijavljene su tehničkoj službi društvene mreže Facebook kao lažno predstavljanje i krađa identiteta, navodi se u priopćenju Ministarstva kulture.

Komentiraj

FOTO:Hina/ Dario GRZELJ
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.