Predsjednik SDP-a Zoran Milanović prokomentirao je u petak na svom facebook profilu porast BDP-a u lanjskom četvrtom tromjesečju za 1,9 posto ocjenom kako je to rezultat rada njegove Vlade u protekle četiri godine.

Brojke i činjenice govore o našem radu u protekle četiri godine, što dokazuje i rast BDP-a u četvrtom tromjesečju 2015., istaknuo je Milanović.

“Nismo ni plakali ni kukali, a posebno nismo odustajali i ovoj Vladi smo ostavili bolju Hrvatsku. Ovo su rezultati našeg rada u četiri godine koje nismo potratili i spremni smo u svakom trenutku preuzeti odgovornost za zemlju, jer ovo što danas imamo u Hrvatskoj je loše, i to je vidljivo iz dana u dan”, poručio je sa svojega facebooka Milanović.

Hrvatsko gospodarstvo poraslo je u četvrtom tromjesečju 1,9 posto na godišnjoj razini, dok je u cijeloj 2015. BDP realno rastao 1,6 posto u odnosu na 2014., što je prva godina gospodarskog rasta nakon šest godina recesije.

Brojke i činjenice govore o našem radu u protekle četiri godine, što dokazuje i rast BDP-a u četvrtom tromjesečju 2015….

Posted by Zoran Milanović on Friday, February 26, 2016

Komentiraj

FOTO:Dusko Jaramaz/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.