Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ocijenio je u utorak  kako imenovanje ministra branitelja nije najvažnije političko pitanje.

“Mislim da su branitelji zaštićeni i da će biti zaštićeni i da im ne prijeti ništa. Prema tome, nije ni najvažnije tko je ministar branitelja. Neka ministarstvo pripoje nekom drugom ministarstvu, ako se nisu u stanju dogovoriti tko će biti novi ministar, ali to nije najvažnija tema”, kazao je.

Oštru komunikaciju među članovima SDP-a u kampanji za unutarstranačke izbore Milanović smatra “bečkom školom u odnosu na ono što se u američkoj izbornoj kampanji događa već tjednima”.

“Kada gledate kakvim riječima se oni služe, doduše, nisam još čuo za Goebbelsa, još nitko Trumpa nije nazvao Geobbelsom, tu ja prednjačim, mada se zaista ne mogu mjeriti sa Goebbelsom. On je psihopat, ja mislim da ja nisam, i puno sposobniji od mene u onome čime se bavio”, dodao je Milanović uz smijeh.

Komentiraj

FOTO:HINA / Lana SLIVAR DOMINIĆ
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.