Marko Sladoljev, kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika, rekao je da će se protiv aktualnog gradonačelnika Milana Bandića, koji se kandidira za novi mandat, boriti programom racionalnog upravljanja gradom Zagrebom i pravim ljudima.

“Imat ćemo programe koji će direktno utjecati na naknade političara u školskim odborima. Moj prvi potez kao mogućeg gradonačelnika bit će ukidanje naknada političarima i u školskim odborima i u upravnim vijećima u vrtićima. Predložit ćemo da se redefiniraju mjesni odbori i da se obnašanje te dužnosti bazira na volonterskoj funkciji”, rekao je Sladoljv nakon sjednice Glavnog odbora stranke.

U fokusu interesa bit će mu plan gospodarenja otpadom, promet, obrazovanje, vrtići, škole, upravljanje sportskim objektima i sport.

Sladoljev je poručio kako je on novo lice i jedini kandidat rođen u Zagrebu.

“To ne mora biti prednost, ali mislim da nije mana. Zagrebu ne trebaju kozmetičke promjene, a dvije gospođe koje su glavne protukandidatkinje zapravo su bile dugogodišnje suradnice gospodine Bandića i neće donijeti duboke strukturne promjene u Zagrebu”, rekao je Sladoljev.

Komentiraj