Željka Markić u ponedjeljak je komentirala izjavu predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka koji je kazao da “iza Grmojine izjave o suradnji HNS-a i HDZ-a stoji Željka Markić”, prenosi N1.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Gospodin Vrdoljak je do sada svašta govorio o meni osobno i udruzi U ime obitelji. Uvijek krivo. Ali još ću jednom potvrditi: Nisam ni na koji način uključena u borbe između HDZ-a i Mosta. Osobno mi je jako žao da nisu usredotočeni na uvođenje promjena koje su nam obećali – a preduvjet svih promjena, osobito gospodarskog oporavka je borba s korupcijom.

Mogu zamisliti da bih sudjelovala u destabilizaciji Vlade, u kojoj nema HNS-a, jedino kad bi se pokazalo da je ta vlada zaposlila još više “svojih” u HEP-u od HNS-a, da je kvadrat kuće u Gunji plaćala više od 1,700 Eura po kvadratu, da je ta Vlada natjerala ljude da uvedu razdjelnike i da se dobit Prvog plinarskog društva nakon dolaska te vlade udeseterostručila, a da ministrica vanjskih poslova te Vlade tvrdi kako je Hrvatska izvršila agresiju na BiH i putuje po svijetu

lobirajući za svoju bezuspješnu kandidaturu u UN-u. Za sad je, srećom za sve nas, HDZ-Mostova vlada, iako ministrica Obuljen financira iste režisere i udruge kao HNS-ovi ministri kulture – još jako daleko od toga da ju se može izjednačiti sa HNS-om.

Što se tiče pritužbi g. Vrdoljaka da ga ne volim, moram reći – nije ga lako voljeti nakon sve štete koju je HNS u 4 godine nanio Hrvatskoj. Ali, za utjehu mu uvijek ostaje sladoled iz Ledove, čitaj Agrokorove škrinje koja mu je, dok je bio ministar gospodarstva, dopremljena u dnevnu sobu kao rođendanski poklon.”

Komentiraj