Hrvatska nogometna reprezentacija u petak će na Rujevici dočekati Finsku, u pretposljednjem dvoboju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine. Mario Pašalić u utorak je istaknuo kako Hrvatska mora gledati isključivo na sebe i svoje rezultate.

“Svi imamo isti cilj, plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Prvi smo na tablici i sve je u našim rukama, s dvije pobjede sigurni smo putnici za Rusiju. Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli”, rekao je Pašalić za službene stranice HNS-a, dodajući kako neće biti problema ako će biti pravi.

Pašalić ističe kako Hrvatska ima dosta problema s ozljedama, ali i dalje imaju puno kvalitetnih igrača. “Tko god bude igrao, dostojno će zamijeniti one koji nedostaju”, kaže.

Prošlu je sezonu Pašalić proveo na posudbi u Milanu, a ove ga je godine engleski prvak Chelsea ‘proslijedio’ moskovskom Spartaku. Meni je u Spartaku odlično, igram u kontinuitetu, dobro smo krenuli u novu sezonu. Dobri su nam i rezultati u Ligi prvaka, samo se još moramo vratiti na potrebnu ligašku razinu”, poručio je.

Komentiraj