epa06091245 Marin Cilic of Croatia poses with the runner up trophy after losing against Roger Federer of Switzerland during the Men's final match for the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis Club, in London, Britain, 16 July 2017. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Marin Čilić na rubu suza davao je izjave nakon što je ozlijeđen izgubio finale Wimbledona od Rogera Federera 6:3, 6:1, 6:4. Čilić je dva i pol seta igrao s ozlijeđenim koljenom i lijevim stopalom, ali nije želio predati meč.

“Nikad u karijeri nisam odustajao pa nisam htio ni danas. Jako teško mi je bilo igrati, ali pokušao sam dati sve od sebe, nije bilo druge”, rekao je Marin u emotivnom govoru nakon meča.

Čilić je odigrao jedan od najboljih turnira u karijeri, oduševljavao je igrom ova dva tjedna, ali nije mogao ništa protiv Federera.

“Bio je ovo čudesan put. Mislim da sam igrao najbolji tenis u životu na čemu moram zahvaliti i svojem timu. I, da ne zaboravim, hvala svim navijačima. Ovdje i u Hrvatskoj”, zaključio je Čilić, koji je zaradio oko 1,4 milijuna eura.

Komentiraj