Treću godinu zaredom Novak Đoković i Serena Williams ući će u posljednji Grand Slam turnir sezone kao prvi nositelji, što se na US Openu nije dogodilo još od kraja ’80-ih godina 20. stoljeća, kad su tri godine zaredom (1987-89.) prvi nositelji bili Steffi Graf i Ivan Lendl.

Hrvatska neće imati nijednu predstavnicu među 32 nositeljice US Opena, dok će u ždrijebu tenisača Marin Čilić u obranu naslova krenuti kao 9. nositelj, a Ivo Karlović će biti 21. nositelj, ne bude li nekih otkaza prije ždrijeba, s obzirom na to da lista nositelja u Flushing Meadowsu prati aktualne pojedinačne ATP i WTA ljestvice.

Ždrijeb US Opena bit će sastavljen u četvrtak, a u izvlačenju parova sudjelovat će branitelji naslova, Serena Williams i Marin Čilić.

Komentiraj

FOTO:Chris Trotman/Getty Images
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.