SDP-ov Gordan Maras na Facebooku se opet obrušio na čelnika MOST-a Božu Petrova za kojeg tvrdi da je od početka imao misiju da HDZ-u pomogne doći na vlast.

Za mandatara Tihomira Oreškovića napisao je kako je od početka bio u kombinacijama HDZ-a te će sada Karamarku koji o svemu odlučuje samo pričuvati premijersku stolicu.

Božo Petrov, do prije izbora se prodavao za novo lice hrvatske politike. Danas možemo vidjeti da je to bila laž. Po meni, nakon svega, on je od početka imao samo jednu misiju. Da pomogne HDZ-u da ponovno dođe na vlast. Od moralne vertikale do čovjeka koji se izgleda boji tajnog glasanja u Saboru, da ga Karamarko i Vaso gledaju da li je digao ruku za njih.

Od toga da je Most mogao nadzirati i Sabor i Vladu, do toga da će HDZ imati i premijera i predsjednika Sabora. Uz pomoć Bože Petrova. Koja laž od početka, koja prevara. Ovo je gore nego Sanaderova jamstvena kartica. Tim Oreskovic (bez kvačica) je od početka bio u kombinacijama HDZ-a, sada će valjda samo privremeno, na godinu dana pričuvati Karamarku stolicu premijera, a on će ionako o svemu odlučivati.

Ovo je čisti HDZ, onaj iz mandata od prije pet, šest godina. I nemojte se ustručavati da kažete Boži Petrovu što mislite o njemu kada ga vidite. Neću ni ja. Sutra ću mu reći u lice kada ga vidim da se srami kako je ovo izveo i da je on za mene lažov i prevarant.

Ukoliko nemate priliku reći, napišite mu nešto, ima načina. Neka čuje Božo Petrov. Novo lice HDZ-ove politike”, napisao je Maras.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.