Nakon što je putem svoje Facebook stranice bivši ministar Gordan Maras izrazio simpatije prema Stipi Petrini, stigao je i odgovor načelnika Primoštena.

“Stipe Petrina mi je simpa lik. Čini mi se iskren i sposoban. Dijelimo dosta političkih stavova i ne bi imao ništa protiv vidjeti nekog kao Stipu Petrinu u SDP-u”, napisao je Maras, ali Petrina nije bio fasciniran komplimentom.

“Bivši ministar, gospodin Gordan Maras danas je na svom Facebooku odao “hvalu” meni i mom radu.. Ali evo, koristim priliku, gospodine Maras… Hvala na epitetu, ali evo, kasno neke stvari iznosite, priznajete.. kakve ste prije komentare imali… Nažalost, ja nemam namjeru biti član SDP-a… Ja sam čisti pravaš.. vodim politiku Oca Domovine, Ante Starčevića te Stjepana Radića… Podržati ću pravu Socijal demokratsku partiju u Hrvatskoj, naravno, ali pravu… ali nažalost prava Socijal demokratska partija, današnji SDP nije… Prema tome, još jednom, hvala na epitetu… ali znate onu, di si bija, bija, kad je grmilo, kad je sivalo”, napisao je Petrina pozvavši Marasa da ispuni pristupnicu za njegovu nezavisnu listu.

Ni na odgovor Gordana Marasa nismo trebali dugo čekati.

“Stipe Petrina, ne bojim ti se ja ni nevrimena ni grmljavine. Puno sam se tuka prošle četiri godine. Sa puno ljubavi uvijek naprijed kroz neveru prema boljim danima. Za svoja uvjerenja, slabije i pravdu. Inače, iako nekad griješimo mi u SDP-u jesmo prava socijaldemokracija ali poštujem to da tvoja uvjerenja nisu ista. Svejedno si mi i dalje simpa.

P.S. Pristupnicu tvojoj listi neću ispuniti jer moja stranka ti je meni prva i zadnja što se politike tiče”, napisao je Maras.

“E sad… javio se gospodin Gordan Maras … Bitno je da kuži što smo kazali”, objavio je Petrina završivši time ovu Facebook raspravu.

Komentiraj

FOTO:Saša Zinaja
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.