Manchester United je na svojim stranicama u nedjelju objavio kako je Paul Pogba dobio dopuštenje od Juventusa da obavi liječnički pregled s ‘Crvenim vragovima’ kako bi se finalizirao njegov rekordni transfer na Old Trafford.

Očekuje se kako će United sveukupno potrašiti više od 131 milijun eura kako bi francuskog nogometaša vratio natrag na Old Trafford. United će platiti rekordnih 105 milijuna eura za igrača, a tu su još i dodatni troškovi, poput bonusa agentu.

23-godišnjak je United napustio 2012. godine za milijun i pol funti. Potreban je još dogovor kluba i nogometaša oko osobnih uvjeta, ali vjeruje se kako bi to trebala biti samo formalnost, pišu britanski mediji.

U četiri sezone s Juventusom, Pogba je osvojio isto toliko naslova prvaka Italije, a ovog je ljeta s francuskom reprezentacijom došao do finala Europskog prvenstva. Ostvari li se ovaj transfer, Pogba će biti četvrto pojačanje novog trenera Uniteda Josea Mourinha, koji je na Old Trafford već doveo Erica Baillyja, Zlatana Ibrahimovića i Henrikha Mkhitaryana.

Komentiraj

FOTO:EPA
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.