Untoč današnjoj uvjerljivoj pobjedi nad Slaven Belupom, trener Dinama Zoran Mamić kaže kako nije zadovoljan današnjom igrom.

“Kada trener nakon pobjede od 3:0 kaže da ga boli glava, onda nije dobor i malo je možda paradoksalno. Jako me ljutio nedostatak agresije, pristup nije bio kakav treba biti i boli me glava nakon utakmice”, kazao je Mamić nakon utakmice.

Priznaje da je nekim igračima u glavi finale Kupa, koje je na rasporedu za četiri dana protiv istog protivnika na Gradskom vrtu. Mamić kaže da vjeruju da njegove nogometaše u Osijeku čeka potpuno drugačija utakmica. “Ja ničime u svojoj izjavi nisam želio podcijeniti Slaven nego sam htio reći da kao momčad nismo bili dobri nego smo zabili golove na pojedinačnu kvalitetu”, ističe.

Mamić je posebvno nahvalio Marka Pjacu, za kojeg kaže da je jedan od rijetkih koji su danas bili ‘potpuno unutra’. “Za njega nema izgubljene lopte i ima sjajan pristup, a kada je to tako onda te i lopta nagradi kao što je njega”, kaže. Na kraju priznaje kako je realno da će Pjacu teško zadržati u Dinamu.

Komentiraj