Nogometaši Dinama odradili su u ponedjeljak trening na Emiratesu, a uoči njega konferenciju za novinare održali su trener ‘Modrih’ Zoran Mamić te Ivo Pinto.

Mamić je istaknuo kako znaju koliko je Arsenal jak te očekuje puno težu utakmicu od one u Zagrebu. I Pinto se slaže kako će utakmica biti teška, te dodaje kako je Arsenal jedan od najboljih klubova u Europi. “Ali, mi ćemo dati sve od sebe kako bismo odigrali što bolje”, rekao je Portugalac.

“Oni su predobra i iskusna ekipa da bi osjećali pritisak. Imaju šansu proći dalje i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu”, kaže Mamić i dodaje kako će sutra pokušati koristiti pogreške Arsenala.

Pinto kaže da jedva čeka početak utakmice. “Mislim da je san svakog igrača da na ovakvom stadionu igra u Ligi prvaka protiv najvećih momčadi. Nogomet je zato lijep jer je sve moguće pa tako i u sutrašnjoj utakmici”, zaključuje Pinto.

Zoran Mamić nije mogao izbjeći pitanja novinara o izjavama menadžera Arsenala Arsena Wengera o Arijanu Ademiju. Istaknuo je Wenger i kako bi Dinamu trebalo oduzeti osvojene bodove protiv Arsenala. “Naravno da je rezultat bio pošten i da ga ne treba mijenjati. Može gospodin Wenger imati želje ili utjecaj kakav hoće, ali postoje ljudi koji donose odluke. Možda bi gospodin Wenger trebao napisati pravilnik za Uefu”, poručio je Mamić.

Komentiraj