Slavko Midzor/PIXSELL

Trener Dinama Zoran Mamić ipak se pojavio na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je najavio sutrašnju utakmicu protiv Slaven Belupa. Naravno, nije mogao izbjeći ni aktualne teme oko uhićenja svog brata Zdravka.

“Znamo kakvo je stanje na ljestvici, mi lovimo i ne interesira nas ništa osim pobjede. Zdravstveno stanje je puno bolje tako da očekujem momčad pokaže svoje pravo lice”, najavio je Mamić i dodao kako respektiraju trenera Kopića i momčad Slavena koja igra dobar nogomet.

Zdravstveno stanje u ‘modroj’ svlačionici puno je bolje – ozlijeđeni Antolić trebao bi se vratiti sljedećeg tjedna za susret Lige prvaka, dok bi Rog i soudani trebali dobiti minutažu već sutra. Složio se s bratom Zdravkom, koji je početkom mjeseca rekao kako očekuje da Dinamo do kraja sezone dobije sve utakmice, ‘dopuštajući’ im neriješeno u jednom ili dva susreta.

“Cilj je dobiti sve; mi smo Dinamo, imamo kvalitetu i moć. Naravno, to je lakše reći nego ostvariti, ali dat ćemo sve od sebe da dignemo kvalitetu igre i počnemo skupljati bodove”, kaže Mamić.

 

  • “Ne mogu reći da nas to ne remeti i da je to normalno, ali nedavno smo imali sličnu situaciju. I to je život, odnosno nešto kroz što prolazimo”, komentirao je jučerašnje uhićenje Zdravka Mamića. Naglasio je kako je siguran da to nema veze s pravom i pravdom, već je isključivo politički motivirano. “Ako uopće dođe do optužnica sam siguran da ćemo dokazati nevinost”, dodao je.

 

“Kako je Zdravko? Odlično se drži. On je tip čovjeka kojeg se može zeznuti samo ako ga se hvali. Ovako kada ga se napada on je samo još odlučniji…”, objašnjava Mamić.

Dodao je i kako je prije nekoliko dana dobio drugostupanjsko rješenje da je njegova žalba prihvaćena.

Dotakao se i Ante Ćorića, koji je u nedavnom medijskom istupu rekao kako želi otići iz Dinama. Mladi nogometaš dobio je samo novčanu kaznu, a Mamić je najavio kako će biti u kadru za Slaven. “Kada i koliko će igrat ćemo vidjeti, ali mi smo odmah nakon što se to dogodilo jasno rekli da smo spremni boriti se za Antu Ćorića i da želimo da on svojim igrama uveseljava naše navijače”, poručuje Mamić.

Danas se u Švicarskoj održava saslušanje Arijanu Ademiju, zbog pozitivnih rezultata doping kontrole. “To je presedan da je UEFA na prvom stupnju dopustila saslušanje; to se nije dogodilo u zadnjih pet godina. To je jako dobra stvar i veliki sam optimist što se tiče Ademija koji je puno bolje nego u početku, a kada će biti izrečena kazna još ne znamo”, zaključio je Mamić.

Komentiraj