HINA/ Damir SENČAR

Zastupnik MOST-a nezavisnih lista Ivan Lovrinović osvrnuo se preko svog Facebook računa na današnju maratonsku sjednicu Sabora, poručujući: “Pričati će tko preživi…”

“Evo već 10 sati sjedim u Saboru. Beskrajne priče, diskusije, replike… 90% što sam čuo nema veze s današnjom temom koja s odnosi na raspravu o povjerenju novoj Vladi RH. Opet pričeo partizanima i ustašama, tko je veći Hrvat, tko je pobjednik izbora, tko je više naštetio Hrvatskoj… Kronično nedostaje vizije i spremnosti da se prihvati ono što je dobro bez obzira tko predlaže. Dugogodišnje investiranje u podjele sada je dalo bogatu žetvu”, napisao je Lovrinović.

Dodao je kako se kandidati za ministre, zajedno s mandatarom, istežu na stolicama i sve moraj slušati. Naglašava kako koncentracija polako opada, kao i oštrina diskusije. “Bioritam čini svoje…”

“Mandatar Orešković je svoje izlaganje naslovio “Prihvatimo izazove” naglasivši da je to prvi put u povijesti da se u Saboru koristila power point prezentacija. Njegovo izlaganje o programu trajalo je samo 20 minuta i vidim da su ljudi očekivali znatno više informacija, mjera i ocjena. Mnogi polažu nadu u njegovo iskustvo u biznisu, a drugi mu upravo to zamjeraju kao nedostatak u ovoj puno široj priči. Petrova prozivaju što je 20% kandidata za ministre iz okolice Metkovića pa se pojavio i izraz “zavičajna Vlada””, piše Lovrinović.

Lovrinović kaže kako je u radu Sabora puno praznog hoda, malo pravih riječi i misli. “Predsjednik Sabora Reiner procjenjuje da će tek oko 02 poslije pola noći biti glasovanje o novoj Vladi. Pričati će tko preživi…”, zaključuje.

PONOĆNA NOVA VLADA

Evo već 10 sati sjedim u Saboru. Beskrajne priče, diskusije, replike… 90% što sam čuo nema veze s…

Posted by Ivan Lovrinović on Friday, January 22, 2016

Komentiraj

FOTO:HINA/ Damir SENČAR
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.