Veliki požar koji je izbio u subotu oko 2,15 sati na otvorenom prostoru kod Jadrtovca, lokaliziran je jutros nešto iza 7 sati, doznajemo od šibenskih vatrogasaca.

Izgorjelo je 10 hektara površine, uglavnom trave, niskog raslinja i borove šume, izvijestili su iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije.

U gašenju su sudjelovali pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Šibenik i Vodice te pripadnici DVD-a Brodarica-Krapanj, Grebaštica, Primošten, Rogoznica, Šibenik, Zaton, Vodice, Pirovac, Tisno, Skradin i Dubravice s ukupno 47 ljudi i 19 vozila.

Na istom području krajem kolovoza izbio je najveći požar na šibenskom području ove godine koji je plamtio nekoliko dana. Iako je zbog sumnje da je bio podmetnut policija tada na informativni razgovor privela nekoliko osoba, u nedostatku dokaza nitko do danas nije osumnjičen za to kazneno djelo.

Komentiraj

FOTO:Dusko Jaramaz/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.