Dinamo je u petak objavio cijene ulaznica za nadolazeće utakmice Lige prvaka koje će se igrati u Maksimiru. Prodaja kreće od ponedjeljka, blagajne ispod zapadne tribine biti će otvorene od 10 do 19 sati, a prodavat će se isključivo paketi ulaznica za sve tri domaće utakmice Lige prvaka.

 

Cijene paketa:
Zapad dolje 1200 kuna
Zapad gore 800 kuna
Istok 800 kuna
Sjever 450 kuna
Sjever gore 450 kuna

 

Iz Dinama ističu kako će se ulaznice moći kupiti i putem online prodaje na ulaznice.hr te ističu kako će navijači ulaznice moći kupiti i na rate. Svaka osoba može kupiti maksimalno četiri paketa ulaznica, a prodaja je personalizirana što znači da se mora predočiti osobni dokument prilikom kupnje.

“Osim što paketi ulaznica navijačima osiguravaju mjesto na tribini na sve tri domaće utakmice uz samo jednu kupovinu oni koji se odluče za paket ulaznica dobit će i značajan popust”, poručuju.

 

  • Naime, kupnjom paketa za tribinu zapad dolje navijači će uštedjeti 300 kuna odnosno 20 posto, zapad gore i istok će platiti 400 kuna odnosno oko 33 posto manje te dobiti jednu utakmicu besplatno dok će kupnjom paketa za tribinu sjever gore i dolje uštedjeti 50 posto.

 

One tribine za koje će ostati ulaznica će ići u pojedinačnu prodaju od nedjelje, 13. rujna i to po idućim cijenama: Zapad 500 kuna, Zapad gore 400 kuna, Istok 400 kuna, Sjever 300 kuna.

Dinamo će u skupinama Lige prvaka do sredine prosinca ugostiti Arsenal, Olympiakos te Bayern München.

Komentiraj

FOTO:Marko Lukunic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.