EPA/VALERIANO DI DOMENICO

Argentinska zvijezda Leo Messi rekao je uoči dodjele Zlatne lopte u Zürichu kako bi mijenjao svoje individualne nagrade za jedan naslov prvaka svijeta s Argentinom. Messi je veliki favorit za prestižnu individualnu nagradu, za koju se bori s Neymarom i Cristianom Ronaldom.

“Kad bih mogao birati, radije bih osvojio Svjetsko prvenstvo s Argentinom nego pet Zlatnih lopti”, rekao je Messi dodajući kako je uvijek preferirao timske uspjehe od individualnih, a Svjetsko prvenstvo je najveće natjecanje.

Vrlo je ponosan na čak devet nominacija za Zlatnu loptu i sve uspjehe koje je ostvario tijekom posljednjeg desetljeća. “Svake godine dajem sve od sebe, kako bi bio bolji nego prethodne godine. Prošle smo godine, nasreću, ostvarili sve ciljeve. Teško je izdvojiti samo jedan trenutak, moja je godina bila puna sretnih trenutaka. Ponosan sam na sve što sam ostvario sa klubom i na sve titule”, kazao je Messi dodajući kako ne osjeća nikakav pritisak uoči večerašnje dodjele. “Privilegija je biti ovdje”, zaključio je.

Komentiraj

FOTO:EPA/VALERIANO DI DOMENICO
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.