Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Saša Leković izbjegao je po život opasnu prometnu nesreću za koju je odgovoran zasad nepoznati počinitelj koji mu je prepilio dva vijka na kotaču automobila.

‘Putovao sam službeno u Novi Sad i već tijekom puta sam osjetio da teško kontroliram automobil. Nekih deset kilometara nakon što sam ušao u Srbiju morao sam stati i pozvao sam vučnu službu. Već sam tada vidio da je prednji desni kotač iskrivljen i da nedostaju neki vijci na njemu, pa sam ih pronašao i predao mehaničaru kojem je vučna služba odvezla automobil. On mi je potvrdio da su dva vijka prepiljena dopola pa su tijekom vožnje pukli’, kazao je Leković za Dnevnik.hr.

Leković je siguran da su mu vijci prepiljeni u Hrvatskoj, no ne može znati kada, jer se u Zagrebu uglavnom vozi biciklom ili javnim prijevozom.

‘Prijavit ću slučaj policiji kad se vratim, ali reda radi, ne očekujem da nađu onoga tko mi je to napravio. Moguće je da su vijci prepiljeni mjesecima ranije’, kazao je predsjednik HND-a.

Prije nekoliko godina, dok je putovao prema Osijeku, također je osjetio da mu se automobil neobično ponaša. Zaustavio se na benzinskoj pumpi i ustanovio da su mu sva četiri vijka na kotaču otpuštena, piše Dnevnik.hr.

Komentiraj