Trener francuskog nogometnog prvaka Paris SG-a Laurent Blanc izjavio je u petak kako će klub, a ne on odlučiti o sudbini 23-godišnjeg desnog braniča Sergea Auriera koji je prošloga tjedna u ispadu putem društvenih mreža izvrijeđao trenera i neke od suigrača, te je zbog toga suspendiran do daljnjega.

“Konačnu će odluku donijeti klub, ne ja. Ja ću s njim razgovarati u četiri oka, bez kamere, ali ću i poštivati odluku kluba kakva god ona bila. Nakon toga ćemo znati možemo li računati na Auriera do kraja sezone ili ne”, izjavio je Blanc.

Za pomilovanje svog reprezentativca založio se i Nogometni savez Obale Bjelokosti koji je pozvao čelnike PSG-a da u obzir uzmu igračevu mladost.

Aurier se već javno ispričao treneru i suigračima zbog neprimjerenih riječi izgovorenih tijekom intervjua kojega je dao uživo putem društvenih mreža.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.