Posljednjih mjeseci strani mediji pridaju Hrvatskoj niz laskavih priznanja, a stiglo je i jedno poznatog časopisa Harper’s Bazaar-a.

Harper’s Bazaar je objavio listu najboljih svjetskih destinacija za mladence, a pri samom vrhu top liste najboljih mjesta na kojima možete provesti medeni mjesec našla se upravo Hrvatska.

“Beyoncé i Jay-Z posjetili su Hrvatsku prije nego li je postala tako razvikana, a znamo i zašto: To je jedna od najromantičnijih destinacija na svijetu. Miris borova širi se plažama Visa, čije čisto more posjetitelje ostavlja bez daha. Drugi gradovi, poput Rovinja, natjerat će vas na uživanje u ispijanju šampanjca uz suton na stijenama”, piše autor teksta, preporučuje posjet viškoj tvrđavi, restoranu i galeriji Fort George, piše portal Index.

“Najbolje vrijeme za posjet Hrvatskoj je srpanj i kolovoz, kada je i vrhunac turističke sezone. No ako dođete u lipnju ili rujnu doživjet ćete zemlju u drugačijem izdanju, uz mnogo manje gužve i ugodnije temperature”, navodi Harper’s Bazaar.

Na prvom mjestu tom ljestvice našao se Nacionalni park Serengeti u Tanzaniji, na drugom mjestu je portugalski Lagos dok je treće mjesto zauzela Hrvatska.

Redom dalje slijede Kanada, Izrael, Tasmanija u Australiji, Guadeloupe i Martinique, turski Kas, talijanske San Pellegrino terme i Irska.

Komentiraj