Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević (HDZ) poručio je u utorak kako je suradnje između Domoljubne koalicije i Mosta jako dobra, da Vlada ide u dobrom smjeru pa je siguran da će ta koalicija svakim danom biti sve jača.

“Mi gradimo mostove, mi ne rušimo mostove. Suradnja između Domoljubne koalicije i Mosta je jako dobra. Naravno da ne možemo svi o svemu jednako misliti, međutim, o svim važnim temama se dogovaramo, surađujemo. Vlada ide u dobrom smjeru i ja sam siguran da će ta koalicija svaki dan biti sve jača, a ne slabija”, odgovorio je Kuščević na upit o spekulacijama da će HDZ “izgurati” Most iz saborske većine.

Kuščević je na pitanja novinara odgovarao u Ministarstvu graditeljstva nakon konferencije za novinare u povodu ponovnog pokretanja projekta energetske obnove zgrada i korištenja obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama za odgoj i obrazovanje.

Komentiraj

FOTO:Patrik Macek/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.