Nogometaši Dinama sutra će odigrati posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva protiv Intera (u 15 sati). Utakmicu je najavio pomoćni trener Dinama Damir Krznar.

Naglasio je kako žele upisati tri boda i na odmor otići kao jesenski prvaci. Krznar kaže kako su gotovo svi igrači na raspolaganju, s iznimkom Taravela i Sigalija. Dodaje kako će Inter Dinamu sigurno ‘otežati posao’ te kako ih se ne smije podcijeniti, unatoč izostanku Nestorovskog.

O ovoj polusezoni kaže kako se uvijek može bolje, ali za Dinamo je bila fenomenalna i više nego uspješna godina. Prisjetio se dvostruke krune i Lige prvaka, u kojoj su odigrali jednu od boljih europskih sezona.

O navodnom interesu Real Madrida za Antu Ćorića Krznar kaže kako ne zna ništa o njemu. Na pitanje kako Dinamo namjerava zadržati Ćorića kaže: “Ne trebamo mi ništa pokušavati jer on ima ugovor s Dinamom i naš je igrač.”

Krznar kaže kako će Dinamo pokušati kupiti dobrog zadnjeg veznog. “Caktaš? On nije ta pozicija i na njegovoj poziciji imamo dosta igrača”, kaže Krznar dodajući kako su o navodnoj želji da kupe Filipa Bradarića saznali iz novina.

Nakon sutrašnje utakmice, nogometaši Dinama kreću na odmor koji će trajati do 11. siječnja.

Komentiraj