Eva Carneiro je postala jedna od najprepoznatljivih lica na klupama Premier lige, brinući se za zdravlje ozlijeđenih igrača engleskog prvaka Chelsea. Ali, u samo četiri dana, odnos Carneiro i Jose Mourinha toliko se pogoršao da ju više možda nećemo gledati na malim ekranima.

Carneiro i njen kolega Joh Fearn u nedjelju su razbijesnili menadžera ‘Bluesa’ kada su požurili u teren kako bi pomoglo Edenu Hazardu u remiju sa Swanseom 2:2. Chelsea je već igrao s igračem manje (isključen Curtois), a liječnička intervencija značila je kako će prošlogodišnji najbolji igrač morati izaći iz igre, ostavljajući prvake s devet igrača na terenu. Mourinho je bio bijesan nakon utakmice.

 

  • “Nisam zadovoljan svojim medicinskim osobljem. Ako ste liječnik ili tajnica na klupi, vi morate razumjeti igru. Kada imate igrača manje i uletavate na teren kako biste pomogli igraču, morate biti uvjereni kako je ozbiljno ozlijeđen. Bio sam siguran da je s Hazardom sve u redu”, rekao je Mourinho.

 

Navijači Chelsea odmah su iskazali podršku prozvanoj liječnici, koja se u ponedjeljak na Facebooku zahvalila svima na potpori. No, umjesto da ‘zakopaju ratnu sjekiru’, Mourinho je odlučio kako će i 41-godišnjakinja i dalje biti liječnica kluba, ali biti će joj zabranjen dolazak na treninge, utakmice ili klupski hotel.

To ostavlja budućnost rođene Gibraltarke u ‘Bluesima’ pod upitnik. Carneiro je promovirana u liječnicu prve momčadi pod trenerom Andre Villas-Boasom 2011. godine, a od tada je surađivala s Robertom Di Matteom, Rafom Benitezom i sada Mourinhom.

Kako saznaje Sportsmail, igrači Chelsea potpuno su šokirani ovom vijesti o degradaciji liječnice, iako su prema tmurnom raspoloženju inače veselog trenera pretpostavljali da nešto nije u redu. Vjeruje se i kako ne dijele svi iz kluba mišljenje Mourinha.

Komentiraj