Hrvatski paraolimpijac Dino Sokolović u subotu je u Kranjskoj Gori slavio u slalomskoj utrci Svjetskog kupa u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom.

U konkurenciji 25 skijaša Dino Sokolović došao je do svoje pete slalomske pobjede u Svjetskom kupu. Već u prvoj vožnji član Monoski kluba Zagreb ostvario je više od sekunde prednosti u odnosu na najbliže konkurente. No, u drugoj vožnji je viđen pravi triler.

Sokolović je nakon nekoliko pogrešaka ipak uspio za samo jednu stotinku sekunde nadmašiti Japanca Taikija Morija. Treće je mjesto osvojio još jedan japanski skijaš, Takeshi Suzuki.

Već u ponedjeljak i utorak u talijanskom Tarvisiju na rasporedu su veleslalomske i slalomske utrke Svjetskog kupa u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom.

Komentiraj

FOTO:Robert Anic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.