Turneja ‘Royal Chrstmas Gala’ ovog će prosinca u zagrebačku Arenu dovesti najuspješniji sopran svih vremena, a u najavljeni nastup uključio se i jedan od najpoznatijih svjetskih koreografa Anthony Van Laast.

Božićni i novogodišnji spektakl svjetske glazbene dive Sare Brightman režirat će Anthony Van Laast, poznat kao koreograf brojnih uspješnih predstava na West Endu i Broadwayu. Na impresivnoj listi projekata na kojima je radio našli su se i svjetski hitovi Mamma Mia! (2008.), Excalibur (1981.) i najnoviji film Ljepotica i zvijer
(2017.), a sudjelovao je i u planiranju turneje poznate britanske kantautorice Kate Bush.

Uz Saru Brightman, na zagrebačkom će koncertu nastupiti i slavni grčki tenor Mario Frangoulis najpoznatiji po pjesmi “Vincero, Perdero”, američki tenor Fernando Varela iz slavnog tenorskog pop tria Forte Tenors te rumunjska mlada pjevačka nada Narcis.

Britanska sopranistica Sarah Brightman poznata je ne samo po svom jedinstvenom rasponu glasa koji prelazi tri oktave, nego i po ukupnom utjecaju na svjetsku glazbenu scenu. Već 30 godina njezin glas odzvanja kazalištima, arenama i stadionima i očarava milijune obožavatelja diljem svijeta, a tijekom 30 godina karijere prodala je više od 32 milijuna albuma diljem svijeta i osvojila preko 180 zlatnih/platinastih nagrada. Dva puta je sudjelovala u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara, glumila je u nekoliko filmova te je 2012. postala UNESCO-va umjetnica za mir.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl, koji će se održati 21. prosinca 2017. godine u zagrebačkoj Areni, mogu se kupiti u sustavu Eventim ili na svim Eventim prodajnim mjestima.

Komentiraj