Manchester City više si ne može priuštiti niti jedan kiks želi li osvojiti naslov prvaka, poručio je u petak kapetan momčadi Vincent Kompany. ‘Građani’ su u srijedu izgubili od Liverpoola 3:0, nakon što su istog protivnika pobijedili na penale u Capital One kupu. Cityju je to bio treči prvenstveni poraz u nizu,

Trenutno zaostaju deset bodova za vodećim Leicesterom. “Ne smijemo si dopustiti više grešaka, ali nisam očekivao da će i Arsenal i Tottenham izgubiti”, rekao je kompany. “Čudna je ovo sezona, odlična je za navijače, ali ne možeš ništa predvidjeti. Ako je nešto sigurno ove sezone – to je da ništa nije sigurno”, dodao je.

city je ove sezone upiso već osam poraza, a posljednji su put izgubili tri utakmice zaredom 2008. godine. Za usporedbu, Leicester ima samo tri poraza u cijeloj sezoni. “Vidjet ćemo kako će se situacija odvijati ovog vikenda. Arsenal i Tottenham igraju međusobno, a nas čeka Villa. Trebaju nam tri boda, a možda i Leicester prospe koji bod kod Watforda”, zaključio je.

Komentiraj

FOTO:EPA/ANDY RAIN
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.