Potpredsjednik SDP-a i kandidat za stranačkog predsjednika Zlatko Komadina u nedjelju je izjavio kako je uvjeren u svoju pobjedu na izborima za vodstvo stranke u kojoj, ustvrdio je, ima natpolovičnu potporu.

 Novinari su u Splitu, prije početka sastanka s članovima splitske organizacije stranke, pitali Koamadinu kako komentira izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića Radio Dalmaciji da je uvjeren u svoju pobjedu na unutarstranačkim izborima u travnju.

„Čujte, i ja sam uvjeren u pobjedu, sad smo dva uvjereni, ali nećemo mi o tomu odlučivati, nego će odlučivati članovi i članice stranke na bazi toga što govorimo, radimo, kako živimo i na bazi toga što razgovaramo na sastancima kao što je današnji u Splitu,“ odgovorio je Komadina.

Uslijedilo je pitanje zna li koliku potporu ima unutar SDP-a, na što je Komadina odgovorio kratko: „Znam, natpolovičnu.“

Istaknuo je kako on kao kandidat za predsjednika SDP-a nudi promjene u toj stranci.

„Ako naše kolege smatraju da promjene ne trebaju i da je sve u stranci do sada dobro, onda će birati status quo. Ako žele bolji SDP, bolju Hrvatsku, ako žele SDP svih nas, ako žele participaciju članstva u stranci, birat će mene. To je vrlo jednostavno,“ poručio je Komadina.

Komentiraj

FOTO:Nel Pavletic/PIXSEL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.