Rijeka, 6.5.2017. - SDP-ovi predstavnici koalicije "Rijeka za sve" govorili su na konferenciji za novinare o bespovratnim iznosima iz europskih fondova kojima æe se realizirati projekti iz izbornog programa koalicije. Na slici kandidat za novi mandat primorsko-goranskog župana Zlatko Komadina. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

Kandidat za primorsko-goranskog župana i nositelj kandidacijske liste koalicije SDP-PGS-IDS-HSU-HSS za Županijsku skupštinu Zlatko Komadina (SDP) na završnoj predizbornoj konferenciji za novinare u petak pozvao je birače da izađu na izbore te da “glasaju za dokazano” odnosno za stabilnost i kontinuitet.

Komadina je izrazio uvjerenje da ta koalicija odražava većinski ljudski, svjetonazorski i politički presjek stanovništva Primorsko-goranske županije.

Zalažemo se za ravnopravnost, obranu temeljnih ljudskih prava i vrijednosti, multikulturalizam, vrijednosti antifašizma i Domovinskog rata, naglasio je Zlatko Komadina, dosadašnji župan u više mandata.

Njegov zamjenik, Marko Boras Mandić (HNS) naveo je da je kampanja bila kratka i učinkovita te da su predstavnici koalicije u tom razdoblju obišli sve dijelove županije, a da su reakcija građana bile vrlo pozitivne.

Sadašnja koalicija, koja je šira od one koja je dosad bila na vlasti u Primorsko-goranskoj županiji, može stvarati i raditi te nastaviti s projektima, rekao je te naglasio da će se na taj način vladati iz županije, “a ne iz Zagreba”.

Županijski čelnici stranaka koalicijskih partnera te članovi kandidacijske liste: Ivo Zrilić (HSS), Davor Zubović (HSU), Srđan Srdoč (IDS) i Franjo Butorac (politički tajnik PGS-a) pozvali su građane da odaberu njihovu koalicijsku listu.

Komentiraj