Potpredsjednik SDP-a i kandidat za predsjednika stranke Zlatko Komadina u ponedjeljak se iza zatvorenih vrata sastao s članovima riječkoga SDP-a, a prije sastanka novinarima je izjavio kako se zauzima za bolji i snažniji SDP koji okuplja.

Novinare je zanimalo što ima za poručiti riječkim SDP-ovcima kako bi pridobio njihov glas na izborima za prvog čovjeka stranke, na što im je Komadina odgovorio: “Isto što i u Požegi ili Osijeku – bolji i snažniji SDP koji okuplja, izmjene statuta stranke, demokratski i decentralizirani SDP”.

Upitan zašto misli da u Rijeci bolje stoji od aktualnog predsjednika stranke i protukandidata Zorana Milanovića, Komadina je rekao kako je Rijeka njegov dom. “Nemam ja što misliti, tu je moja kuća, dom gdje sam nastao kao socijaldemokrat 1990-tih godina. Tu imam mnogo prijatelja, kolegica i kolega, pa je logično tako očekivati. Uostalom, vidjet ćemo rezultate”, kazao je.

Dosadašnji tijek kampanje u SDP-u ocijenio je vrlo dobrim. “Ljudi su zainteresirani i motivirani. Pristojni, kao i sve naše SDP-ovke i SDP-ovci. Pitaju puno toga, kako biti jači i kvalitetniji, kako stvoriti veće povjerenje građana te kritiziraju poteze HDZ-a. Razgovaramo, jer misija i jest da čujemo ljude”, poručio je Komadina.

Niječno je odgovorio na pitanje je li među SDP-ovcima bilo i kritika na njegov račun, a na novinarsku opasku da je onda bilo kritika na Milanovićev račun, Komadina je rekao kako osobno doživljava da je sve dosad bilo vrlo korektno.

Sastanak s riječkim SDP-ovcima bio je zatvoren za medije, a na njemu je, kako se čulo, Komadina odgovarao na pitanja članova i predstavio smjernice svog “Programa boljeg SDP-a”.

Komentiraj

FOTO:Ivica Galovic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.