Hrvatska kickboxing reprezentativka Nives Radić osvojila je naslov svjetske prvakinje na 20. Svjetskom WAKO prvenstvu, što se održava u Beogradu, a srebrom su se okitile Kristina Mijat, Marija Malenica i Antonio Plazibat.

Radić je u finalnoj borbi kategorije ‘low kick’ do 70 kilograma na bodove (3-0) bila bolja od Ruskinje Irine Jesenkulove.
U finalu kategorije ‘kick light’ do 65 kg Talijanka Cristina Caruso jednoglasnom odlukom sudaca (3-0) svladala je našu Kristinu Mijat, dok je Marija Malenica u kategoriji K1 do 60 kg sudačkim preglasavanjem (1-2) poražena od Izraelke Nili Block.
Antonio Plazibat je u kategoriji ‘low kick’ do 91 kg poražen jednoglasnom odlukom sudaca (0-3) od Rusa Bašira Abakarova.
Uoči posljednjeg dana natjecanja Hrvatska je bila deveta na ljestvici osvajača medalja s jednim zlatom, tri srebra i devet brončanih odličja, dok su najuspješniji bili predstavnici Rusije s 11 zlata, te po osam srebrnih i brončanih odličja.

Komentiraj

FOTO:facebook
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.