Split, 7.10.2016 - Više od kilograma marihuane pronaðeno je u stanu 29-godišnjeg Kaštelanina, kojeg je splitsko-dalmatinska policija pritvorila i kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. foto HINA/ PU splitsko-dalmatinska/ ua

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom koji je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tijekom pretrage osumnjičenikova stana pronađeno 46 pvc vrećica marihuane ukupne težine 1003,7 grama, digitalna vaga i ostali pribor za pakiranje droge.

“Također je utvrđena sumnja da je 29-godišnjak 25. travnja u Kaštelima prodao 0,6 grama marihuane 19-godišnjaku, kojeg su policijski službenici nakon toga zatekli s navedenom količinom droge, pa je tom prilikom protiv 19-godišnjaka podnesen Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga”, navodi se u policijskom priopćenju.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 29-godišnjak je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje uvodno spomenutog kaznenog djela, doveden pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj