Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u utorak rano u jutro u karlovačkom naselju Luščić i u tijeku je očevid pod vodstvom karlovačkog Županijskog državnog odvjetništva, priopćila je medijima policija.

Zamjenik Županijskog državnog odvjetništva Željko Brkljačić je na mjestu događaja rekao Hini da može potvrditi kako je smrtno stradao mladić i da se tijelo nalazi ispred ulaza u stambenu zgradu Luščić 43, te da sada ne može isključiti da se radi o ubojstvu, ali da je jednako tako moguće da je mladić počinio samoubojstvo.

Provodimo očevid, za sada ništa nije isključeno, ali na utvrđivanju svih činjenica radimo i nadamo se da ćemo naći odgovore, rekao je Brkljačić.

Policija je, zbog uznemirujućeg prizora, na mjestu pronalaska tijela podigla policijski šator, a uz tijelo je pronađen i ruksak. Tijelo je našao prolaznik i obavijestio policiju.

Komentiraj

FOTO:Ivo Cagalj/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.