Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u ponedjeljak navečer ustvrdio je kako ga ne zabrinjava to što su premijer na odlasku i njegov ministar unutarnjih poslova neozbiljni već ga , kaže, zabrinjava što će zateći nakon njih.

 “Ne zabrinjava me previše to što su na kraju mandata premijer na odlasku i njegov ministar unutarnjih poslova vrlo neozbiljni i što na ozbiljne probleme pokušavaju odgovarati vicevima. Zabrinut sam zbog toga što ćemo zateći nakon njih jer oni su bili neozbiljni protekle četiri godine. To je naš pravi problem”, objavio je Karamarko u ponedjeljak navečer na svom Facebook profilu.
 “Njihovu sklonost da od svega naprave zafrkanciju morat ćemo plaćati svi mi. Na kraju ćemo ih pamtiti samo po njihovoj neučinkovitosti i problemima koje će nam ostaviti kao posljedicu takvog ponašanja”, ocijenio je Karamarko u svom statusu pod nazivom “Zabrinut sam što ćemo zateći”.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.