Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u Čilipima je sudjelovao na proslavi 26. obljetnice utemeljenja stranke u Konavlima.

“HDZ je trn u oku mnogima. No nisu shvatili da kada pričaju protiv HDZ-a, da pričaju protiv vlastitog naroda. HDZ je nada, a nada je neuništiva. Iako oni imaju medije koji su u protekle četiri godine, a i u ovom prijelaznom razdoblju odradili prljav posao te sve što je domoljubno proglašavali opasnim i pogrešnim. No, pokazalo se da kada je HDZ na koljenima, onda je i Hrvatska” poručio je  Karamarko, prenosi dubrovacki.hr.

“HDZ smo stoga morali vratiti Tuđmanu, kojeg su proglašavali diktatorom. HDZ više nikome neće dati da blati Tuđmana. Zračna luka Zagreb nosit će njegovo ime, dobit će veliki spomenik u Zagrebu, a neki trgovi i ulice uskoro će promijeniti imena. Budite sigurni u to”, poručio je Karamarko.

Osvrnuo se i na prve korake nove Vlade.

“Uvozimo 70 posto hrane jer je poljoprivreda u proteklih 25 godina sustavno uništavana  da bi se nekim pojedincima osiguralo bogaćenje. Ovo su teške riječi, no za 7 do 8 godina moramo početi proizvoditi svoju hranu. Zato nam je navodnjavanje jedan od prioriteta”, rekao je.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.