Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je u subotu za HRT da na jučerašnjim pregovorima između Mosta, HDZ-a i SDP-a nije bilo riječi o podjelama mjesta u tripartitnoj vladi, dodavši da su o tome razgovarali samo na nekakvoj principijelnoj razini i iznosili možebitne probleme.
 “Ne, nije bilo riječi o tome. Mislim da će danas više biti riječi o tome”, rekao je Karamarko HRT-u ispred središnjice HDZ-a, uoči sastanka Predsjedništva HDU-a, upitan je li u petak na pregovorima bilo riječi o podjeli ministarstava ako se dogovore o tripartitnoj vladi.
 Ocijenio je kako su sinoćnji razgovori u sjedištu Mosta protekli u lijepom tonu, te naglasio da su tu situaciju postavljali na principjelnu razinu, izražavali možebitne probleme.
 Smatra i da je oko dva sata razgovora premalo za to i razgovori će se nastaviti i danas.
 “Želim biti optimista i vidjet ćemo što će biti “, rekao je.
 Karamarko je ponovio kako je od samog starta iskazivao skepsu na mogućnost i kvalitetno funkcioniranje tripartitne vlade, ali i da je uvijek bio otvoren za razgovore o njoj.

Komentiraj

FOTO:Robert Anic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.