Predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka okupljeni u stožeru Domoljubne koalicije čekali su i duže nego su očekivali. “Dobra večer dragi prijatelji HDZ-a i Domoljubne koalicije. I evo ga, tri i pol godine, pobjeda za pobjedom. I moram reći da smo pobijedili na parlamentarnim izborima dragi prijatelji”, počeo je svoj govor Karamarko.

“Dvije trećine naših građana su se odlučili za promjene i apsurdno je da oni protiv kojih su građani glasali, da oni traže novi mandat. Nisam znao da je 53 veći broj od 61”, rekao je Karamarko dodajući kako je dobrodošao tko god je spreman poboljšati kvalitetu života u Hrvatskoj.

Predsjednik HDZ-a rekao je kako se bore za promjene koje će dovesti do toga da će svaki mladi čovjek ostati živjeti u svojoj domovini, borba za svako radno mjesto, za svako neobrađeno polje. “Nećemo dopustiti da se odlazi iz Hrvatske, da polagano nestajemo kao narod. Nismo to zaslužili, jer naši branitelji, dr. Tuđman, a i naša djeca su zaslužila da stvorimo kvalitetniju državu”, poručio je Karamarko u Globusu.

Karamarko je čestitao kolegama iz MOST-a koji su na parlamentarnim izborima postigli vrijedan rezultat. “Čestitam gospodi iz MOST-a, zaslužujete aplauz”, zaključio je Karamarko.

Komentiraj