Član Predsjedništva HDZ-a Božidar Kalmeta izjavio je u srijedu da MOST nema nikakvog razloga surađivati sa SDP-om jer, i MOST kao i HDZ-ova Domoljubna koalicija žele raforme, dok je SDP  u protekle četiri godine pokazao da nije za njih.

 “MOST nema nikakvog razloga surađivati sa SDP-om jer MOST želi reforme, svi želimo reforme, a SDP je u proteklih četiri godine pokazao da nije za reforme i da nije za ništa”, izjavio je Kalmeta novinarima prije početka sjednice Predsjedništva HDZ-a na kojoj će se odlučiti o strategiji današnjih pregovora s Mostom.

 Komentirajući rezultate izbora rekao je da je zadovoljan, naglasivši kako je najvažnije da je HDZ-ova Domoljubna koalicija pobijedila SDP, i nesposobnu Milanovićevu vladu.
 “Pobijedili smo nesposobnu vladu koja je do sada vladala i nije napravila ništa i koja je sve upropastila. Dobro je da je otišla”, kazao je Kalmeta.
 Naveo je da se na izborima dobila i treća opcija, MOST, te da je HDZ uvijek pokazivao širinu, podsjetivši kako su na izbore izašli s osam stranaka u Domoljubnoj koaliciji.
 Negirao je novinarsko nagađanje da je zbog rezultata izbora u stranci ugrožen položaj predsjednika Tomislava Karamarka.

Komentiraj