AFIRMACIJI PROJEKTA SLAVENA VUJIĆA, osnivača udruge Senzori, poznatog i kao ‘tata Slaven’ kojeg sve intenzivnije prozivaju za manipulacije djecom oboljelom od autizma, pripomogla je i Ana Karamarko, supruga bivšeg šefa HDZ-a Tomislava Karamarka, i njezina agencija

Aktivnosti, a dijelom i javnu afirmaciju Slavena Vujića, osnivača i čelnog čovjeka udruge Senzori, hrvatskoj javnosti poznatog i kao “tata Slaven”, kojeg odnedavno sve intenzivnije prozivaju za prijevare i manipulacije s djecom oboljelom od autizma i drugih poremećaja, znatno je pripomogla Ana Karamarko, supruga bivšeg šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

Vujić je udrugu Senzori osnovao koncem 2014. s ciljem da pomogne vlastitom djetetu, ali i drugoj djeci suočenoj s ozbiljnim oboljenjima. Odnedavno se njegove aktivnosti počinju stavljati u izrazito negativan kontekst. Sve su brojniji svjedoci koji tvrde da je on cijele obitelji s oboljelom djecom grubo izmanipulirao, a moguće od toga i unosno profitirao.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

 

Komentiraj

PREKOPIXSELL
IZVORBERISLAV JELINIĆ I SENAD PAŠIĆ
Podijeli objavu
Prethodni članakGUARDIOLA ČESTITAO BARCELONI “Posebno mi je drago zbog Enriquea”
Sljedeći članakGrad Čakovec najviše ulaže u dječje vrtiće nakon Zagreba
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.