PREDSJEDNIK HRVATSKOG SABORA u posljednji je trenutak osujetio pokušaj puča koji se pripisuje Mislavu Stipiću i Jasenu Mesiću, a kojim se htjelo spriječiti Nadzorni odbor HRT-a da upozori na sumnjive Stipićeve poslove

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković spriječio je smjenu članova Nadzornog odbora Hrvatske radiotelevizije nakon što je prošlog četvrtka zatražio od predsjednika saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije Jasena Mesića da otkaže za petak najavljenu sjednicu tog Odbora, na kojoj se trebala pokušati provesti smjena članova Nadzornog odbora. Ovu informaciju za Nacional je potvrdio izvor iz vrha HDZ-a, a Jasen Mesić je Jandrokovićev zahtjev prihvatio te je u zadnji tren otkazao sjednicu, a kao razlog je naveo “tehničke razloge jer je dosta članova odbora na putu”.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakITALIJA Preziosi prodao Genou
Sljedeći članakMOGHERINI I HAHN U Srebrenici 1995. godine srušene sve ljudske vrijednosti
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.