Ivo Josipović, predsjednik stranke Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez, glasovao je u nedjelju u Zagrebu za 8. saziv Hrvatskoga sabora te je ocijenio da će predstojeći saziv Sabora imati pred sobom teške izazove.

“Mislim da će ovaj saziv Sabora i vlade imati neobično ozbiljnu zadaću”, rekao je Josipović nakon glasovanja te ustvrdio da su pred Hrvatskom teški izazovi i u gospodarstvu i u političkom okviru.

Na novinarsko pitanje misli li da će prvi izborni krug ujedno biti i posljednji te očekuje li “postizborne trgovine”, Josipović je ocijenio da će postizbornih koalicija sigurno biti.

Komentirajući procjene izlaznosti, Josipović je istaknuo kako je pozitivno da su one zasad dobre,  jer “što više ljudi izađe na izbore, to bolje”, a građanima je poručio da “izađu na izbore i izaberu”.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.