JOHNNY DEPP Skoro sam dobio otkaz na ‘Piratima’, mislili su da pretjerujem

Lik kapetana Jacka Sparrowa u karijeri Johnnyja Deppa postao je možda i najpoznatiji. Depp je otkrio da kada su ga šefovi pitali trudi li se da lik bude gay odgovorio: “Zar ne znate da su svi moji likovi gay?”, prenosi Independent.

52-godišnji Depp je priznao kako je bio na rubu otkaza tijekom snimanja prvog nastavka ‘Pirata s Kariba’ jer su šefovi mislili da pretjeruje. Zbog publike, ali i šesfova koji su na franšizi zaradili preko milijardu dolara, dobra je stvar što su Deppa ipak ostavili na projektu.

“Čuo sam da je bivši direktor poludio na mene. Rekao je kako uništavam film, pitao je ljude glumim li pijanca ili gayja”, ispričao je Depp. “Kada sam im rekao da su svi moji likovi gay, mislio sam da će me otpustiti, ali iz nekog razloga nisu. Planirali sustaviti titlove kod teksta mog lika, jer nitko nije mogao razumjeti kapetana Jacka Sparrowa”.

Dodao je kako više riskira s imaginarnim likovima. “Kada si Jack Sparrow ili Willy Wonka, sve što trebaš je odgovornost prema namjeri priče, uz nadu da će redatelj to znati dostaviti gledateljima. Na kraju se sve svodi na maštu”.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.